Administratiekantoren

Via onze eigen online platformen genereren wij kwalitatieve hoogwaardige leads. Dit doen wij voor een aantal branches waar wij onszelf in gespecialiseerd hebben.

Conversie en kwaliteit staat bij Looking4Leads hoog in het vaandel en dit proberen wij voor onze afnemers te waarborgen met het leveren van leads waar hoge conversie uit voortvloeit.

Als administratiekantoor is het ontzorgen van klanten uiteraard voornamelijk de prioriteit. Dit maakt het voor hen mogelijk om zich volledig te wijden aan hun corebusiness. In deze altijd bewegende branche ligt focus niet altijd op het genereren van kwalitatieve leads, dat is zonde want nieuwe leads (opdrachtgevers) kunnen bijdragen aan de gewenste groei.

Looking4Leads is gespecialiseerd in het genereren van nieuwe leads voor administratiekantoren. Daardoor kennen wij uw branche door en door en weten wij waar uw potentiële opdrachtgever zicht bevindt. Wij beschikken over een netwerk van websites waarop mogelijke opdrachtgevers geheel vrijblijvend in drie eenvoudige stappen een offerte aan kunnen vragen bij meerdere bureaus. Dit doen we omdat opdrachtgevers graag willen vergelijken, logisch!

Deze opdrachtgevers vinden onze websites via de zoekmachines of komen ons, wanneer zij zoeken naar administratie gerelateerde onderwerpen, tegen via zeer gerichte content artikelen. De leads die wij genereren zijn dan ook echt op zoek naar uw dienstverlening. Hierdoor is de kwaliteit hoog en uw conversie groeit.

Hebben wij uw interesse gewekt?
Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen zodat wij u meer informatie kunnen geven over onze werkwijze en deelname!

Neem contact met ons op